Autor | Wypowiedź |
2017-01-04, 18:43
Pomógł 0 raz(y).
|
Witam serdecznie. Mam dość poważny problem, ponieważ dwa tygodnie pracy leżą w gruzach aktualnie. Otóż po dodaniu wiązania, projekt tak jakby graficznie się przemieszał, uszkodzenia w złożeniu nie było. Z tej racji zapisałem projekt i wyłączyłem aby ponownie włączyć. No i po włączeniu nie wyświetla się zupełnie nic. Pojedyncze elementy, czy złożenia z drzewka działają poprawnie,nie pomogło usunięcie tego niszczącego wiązania. Potrafi mi ktoś pomóc? SW2016 |
|
|
CSWP, CSWE, CSWI *** solid-blog.pl ***
2017-01-04, 20:16
Pomógł 406 raz(y).
|
Nie wyświetla się, tzn. nic nie widać czy nie można otworzyć, nie ma geometrii? Jak wygląda struktura złożenia (drzewo)? Kopie zapasowe? Może wystarczy zapisać na nowe złożenie z odniesieniami. A może taka sztuczka, jak utworzenie nowego złożenia i opcja rozłóź podzespół. |
|
|
2017-01-04, 22:57
Pomógł 0 raz(y).
|
Dzięki za odpowiedź. Nie wyświetla się, czylinic nie widać, czego skutkiemjest fakt, żenie można zaznaczyć. Postanowiłem nie czekać imontować złożenie od nowa. |
|
|
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona
2017-01-05, 00:23
Pomógł 4 raz(y).
|
Witam, miałem to samo tylko dotyczyło to pojedynczej części oraz złożenia. Rozwiązaniem było usuniecie rejestrów SW i odpalenie od "nowa" |
|
|