Autor | Wypowiedź |
2020-01-16, 12:51
Pomógł 0 raz(y).
|
UniKadr Biuro Doradztwa Personalnego to agencja pracy i instytucja szkoleniowa, działająca na rynku pracy od 1996r. Świadczymy usługi z zakresu rekrutacji i doboru personelu, badań psychologicznych, szkoleń oraz doradztwa w zakresie zarządzania zasobami ludzkimi. UniKadr Biuro Doradztwa Personalnego poszukuje dla swojego Klienta, dużej firmy z branży metalowej, odpowiedniego kandydata na stanowisko: Kierownik działu automatyki miejsce pracy: okolice Szczecina, nr ref. KA/01/20 Zakres obowiązków: Prowadzenie projektów rozwojowych w zakresie automatyki i robotyki Zarządzanie zespołem inżynierów automatyków Zapewnienie wsparcia technicznego przy projektach realizowanych w firmie Współpraca z działem R&D, produkcji oraz z podwykonawcami Tworzenie raportów i analiz Miejsce pracy: okolice Szczecina Wymagania: Wykształcenie wyższe techniczne (preferowane: automatyka, robotyka etc.) Doświadczenie w robotyzacji (budowa robotów, sterowanie) Doświadczenie w programowaniu obiektowym Minimum 5 lat doświadczenia w projektowaniu automatyki lub doświadczenie w zarzadzaniu zespołem automatyków projektantów Doświadczenie w programowaniu sterowników Siemens, Omron, B&R Znajomość języka angielskiego Wiedza z zakresu elektrotechniki, automatyki przemysłowej i programowania PLC Znajomość technologii WPF Znajomość standardu OPC Client DA/UA Doświadczenie w komunikacji z wykorzystaniem protokołu TCP/IP Znajomość programowania w języku C# Znajomość MSSQL Server, IIS, ASP.NET Firma oferuje: Stabilne warunki zatrudnienia Atrakcyjne wynagrodzenie Pakiet benefitów (karta Multi Sport, opieka medyczna Lux Med. szkolenia produktowe) Możliwość rozwoju kompetencji twardych i miękkich Pracę w dynamicznym zespole Możliwość realizacji ciekawych, międzynarodowych projektów realizowanych dla czołowych, światowych Klientów Zainteresowanych prosimy o przesyłanie dokumentów aplikacyjnych (CV, list motywacyjny) z oznaczeniem nr ref. KA/01/20 wraz ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych na adres: biuro@unikadr.pl lub za pomocą poniższego linka: https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=09d56be3d36846f7843f06287e68d173 Gwarantujemy poufność. Ta i inne oferty na www.unikadr.pl |
|
|