Autor | Wypowiedź |
Panienka do wszystkiego
2012-04-12, 11:55
Pomógł 66 raz(y).
|
Witam, http://www.mcadguru.net/SpringAPI.htm polecam. Pozdr. tomek |
Wykonam każde makro w SolidWorks
2012-04-12, 12:27
Pomógł 12 raz(y).
|
Super materiał - również polecam. Dzięki za tego linka. Jeżeli masz jeszcze coś ciekawego z API - będę wdzięczny. |
|
|
2012-10-23, 14:23
Pomógł 0 raz(y).
|
Witam Makro jest super, dzięki za linka. Ale jest problem w wersji 64-bit - nie generuje sprężyny ściskanej, pozostałe typy sprężyn generuje poprawnie. Czy ktoś próbował rozwiązać ten problem ? Proszę o info. Pozdrawiam PB |
|
|
.
2012-10-24, 10:43
Pomógł 52 raz(y).
|
Witam, Makro jest super. Jednak jedna rzecz mnie przeraża. Oglądałem sobie kody i stwierdziłem, że to jakaś porażka. Tyle kodu żeby stworzyć nie taką znowu skomplikowaną bryłę :( Ale to niestety jest znak naszych czasów. Wiele rzeczy jest takich w technice. Choćby technologie wtrysku tworzyw sztucznych. Dla zrobienia wypraski o masie kilku gramów używamy maszyny ważącej kilka ton a sama forma waży nieraz kilkaset kilogramów. |
|
|
Wykonam każde makro w SolidWorks
2012-10-29, 19:45
Pomógł 12 raz(y).
|
Śmieszek Włodzimierz Witam, Makro jest super. Jednak jedna rzecz mnie przeraża. Oglądałem sobie kody i stwierdziłem, że to jakaś porażka. Tyle kodu żeby stworzyć nie taką znowu skomplikowaną bryłę :( Ale to niestety jest znak naszych czasów. Wiele rzeczy jest takich w technice. Choćby technologie wtrysku tworzyw sztucznych. Dla zrobienia wypraski o masie kilku gramów używamy maszyny ważącej kilka ton a sama forma waży nieraz kilkaset kilogramów. Ostanio skopiowałem swoje kody do Worda, żeby sprawdzić ile to mniej więcej stron i ..... ponad 1000 stron A4 -> tylko kilka makr ;) |
|
|