Autor | Wypowiedź |
profesjonalny opis
2014-12-19, 17:42
Pomógł 0 raz(y).
|
http://zapodaj.net/2ff0371c58ba0.jpg.html profil jesst na płaszczyźnie środkowej moidelu, wycina tylko w jednym kerunku, próbowałem dostępnych ustawień ale bez rezultau, rozumiem że ta opcja działa tylko w jedną stronę? muszę wykonać wyjęcie po łuku w ślimacznicy |
|
|
2014-12-20, 12:10
Pomógł 36 raz(y).
|
~ Jan Kowalski http://zapodaj.net/2ff0371c58ba0.jpg.html profil jesst na płaszczyźnie środkowej moidelu, wycina tylko w jednym kerunku, próbowałem dostępnych ustawień ale bez rezultau, rozumiem że ta opcja działa tylko w jedną stronę? muszę wykonać wyjęcie po łuku w ślimacznicy Witam. Chyba koledze chodziło o wycięcie. Proponuję wycięcie po ścieżce. Lepiej zapodać tu na forum część i zobaczymy o co koledze dokładnie chodzi. Pozdrawiam. |
|
|
2014-12-20, 16:45
Pomógł 0 raz(y).
|
Witam, Czy chodzi moze o takie wycięcie po ścieżce: |
|
|
profesjonalny opis
2014-12-20, 18:38
Pomógł 0 raz(y).
|
W moim przypadku szkic musi być /jest/ na płaszczyźnie środkowej a ścieżka jest łukiem. Nie wiem jakl koledzy wykonali podane przykłady, ale u mnie po wskazaniu profilu i ścieżki wycina tylko jedną w jedną stronę |
|
|
2014-12-21, 07:50
Pomógł 36 raz(y).
|
~ Jan Kowalski W moim przypadku szkic musi być /jest/ na płaszczyźnie środkowej a ścieżka jest łukiem. Nie wiem jakl koledzy wykonali podane przykłady, ale u mnie po wskazaniu profilu i ścieżki wycina tylko jedną w jedną stronę Witam. Możemy się tylko domyślać, o co koledze chodzi, więc proponuję wrzuć tu ten profil ze ścieżką, to rozwiążemy problem. |
|
|
CSWP, CSWE, CSWI *** solid-blog.pl ***
2014-12-21, 08:59
Pomógł 406 raz(y).
|
Jeżeli ścieżka jest łukiem to jest to wycięciem przez obrót i nie potrzeba stosować innej operacji. Tak, wycięcie po ścieżce działa tylko w jedną stronę, zatem profil powinien się znaleźć na końcu/początku ścieżki. |
|
|
profesjonalny opis
2014-12-21, 09:53
Pomógł 0 raz(y).
|
Problem w tym że łuk ma zadany promień i jest zaczepiony na konkrretnej wysokości jest to wyjęcie ślimacznicy |
|
|