Autor | Wypowiedź |
2024-07-01, 11:45
Pomógł 0 raz(y).
|
Jest wyrób spawany o sporych gabarytach. Stworzyłem 4 konfiguracje dla lepszego rozłożenia po formatkach. I tak , mamy Całość, Lewa , Prawa , Podest. Wszystko działa poza jednym, program gubi numerację. Na screenie jest jeden element 25- SLP-011, jednak program przypisał mu dwa numery , dodam, że to nie jedyny przypadek w tym pliku. Kazdy widok i tabelka na tym arkuszu jest w poprawnej konfiguracji Lewa. Plik przebudowywany Program uparcie miesza numeracje na widokach. Które z ustawień Grupowanie konfiguracji cześci powinno byc zaznaczone by na stałe przypisać detalowi X np numer 1 |
|
|
CSWP, CSWE, CSWI *** solid-blog.pl ***
2024-07-03, 09:12
Pomógł 406 raz(y).
|
Nie w tym chyba tkwi problem. Bardziej może chodzić o nie zmienianie numerów elementów, jeżeli coś wypada w danej konfiguracji. Nie da się tego zweryfikować na podstawie obrazków i opisu. |
|
|
2024-07-03, 10:01
Pomógł 0 raz(y).
|
Ten bałagan robi sie po tym jak dam sortownie PO NUMER CZĘŚCI. Bez sortowania działa poprawnie . |
|
|
CSWP, CSWE, CSWI *** solid-blog.pl ***
2024-07-03, 12:32
Pomógł 406 raz(y).
|
No to już jest jakiś punkt zaczepienia. A co na to dystrybutor - zgłaszany problem? |
|
|
2024-07-03, 12:39
Pomógł 0 raz(y).
|
Narazie nie zgłaszałem. Musze to sprawdzić na innym stanowisku by się nie okazała uwalona moja instalacja. |
|
|